Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται στους πράσινους που πυροδότησαν άλλη μία μεταγραφική “βόμβα”:

Το Τριφύλλι έκλεισε για τα επόμενα τρία χρόνια τον άσο της Χετάφε και βασικό αμυντικό χαφ της Εθνικής Σερβίας, Νεμάνια Μαξίμοβιτς. 

Η συμφωνία αφορά σε πρώτη φάση συνεργασία από το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός παλεύει για το απόλυτο. Να πείσει δηλαδή τους Ισπανούς ώστε να κάνει από τώρα τον παίκτη δικό του και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Μαξίμοβιτς είχε δεχτεί πρόταση ανανέωσης από την Χετάφε για τρία χρόνια με αποδοχές της τάξης των 1,6 εκατ. ευρώ, έναντι των 1,2 που αμείβεται αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη συγκεκριμένη προσφορά και έδωσε τη δυνατότητα στον παίκτη για αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο (3+1) με βάση τις συμμετοχές του.

Ουσιαστικά δηλαδή μιλάμε για ένα συμβόλαιο για 3+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές στα 1,5 εκατ. ευρώ, ήτοι 6 εκατ. ευρώ καθαρά για να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη, όπως κι έγινε!

O Σέρβος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ισπανίας από την σεζόν 2017-18 και με τις φανέλες των Βαλένθια και Χετάφε έχει καταγράψει τον εντυπωσιακό αριθμό των 202 συμμετοχών, μετρώντας 7 γκολ και 2 ασίστ. Με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει αγωνιστεί 48 φορές και είναι εν ενεργεία διεθνής, αγωνιζόμενος και στο Μουντιάλ του Κατάρ.