Μια ξεχωριστή λογοτεχνική εκδήλωση των Εκδόσεων Κομνηνός, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/2, στην οποία συμμετείχε και η Διευθύντρια Περιεχομένου της CS MEDIA, Λίλα Παπαπάσχου

(από αριστερά)
Νίκος Γκέλια, Βασίλης Κουτσοφωτεινός, Λίλα Παπαπάσχου και Νίκος Κοντομήτρος

Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του καφέ/πολυχώρου «Θεατρική Λύση» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «Καρκίνος με Καρκίνο», του Βασίλη Κουτσοφωτεινού.

Ο εκδότης Νίκος Παπανικολάου, παρουσίασε και συντόνισε με πολύ χιούμορ, αλλά και ευαισθησία, μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουβέντα με επίκεντρο το τολμηρό, ερωτικό, σκληρό και συνάμα απρόσμενα τρυφερό βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα.

Για το βιβλίο μίλησαν οι δημοσιογράφοι (με αλφαβητική σειρά) Γιάννης Βίτσας, Νίκος Κοντομήτρος, Χρήστος Μωυσίδης και η «δική» μας Λίλα Παπαπάσχου, καταθέτοντας τις απόψεις τους για ένα βιβλίο που ούτως ή άλλως “γεννάει” πολλές σκέψεις και συναισθήματα.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά) Ελισάβετ Γιαννακού (η οποία επίσης μίλησε για το βιβλίο) Νίκος Γκέλια, Γωγώ Καποπούλου και Αλέξανδρος Χούντας, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους σε διάφορους σταθμούς της συναρπαστικής λογοτεχνικής περιπέτειας του Βασίλη Κουτσοφωτεινού.

Το μαγευτικό ντουέτο των Operatical, δηλαδή η Ναδίνα Τζιάτζιου και ο Θέμης Ζήσης, έδωσε τη δική του μουσική διάσταση στην εκδήλωση ερμηνεύοντας με πάθος και αισθαντικότητα, δικά του τραγούδια στα ιταλικά, αλλά και τη νέα μεγάλη του επιτυχία «Μια Ψυχή», με την πολύτιμη συνέργεια του ηθοποιού, τραγουδιστή και λυράρη Βαγγέλη Παπαχατζάκη.

“ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” του Βασίλη Κουτσοφωτεινού, ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κομνηνός και “ξεγυμνώνει” τους ήρωες του, αλλά και την κοινωνική υποκρισία, μιλώντας για τη διαφορετικότητα στην πραγματική της διάσταση.

Λίλα Παπαπάσχου & Νίκος Κοντομήτρος
(από αριστερά) Λίλα Παπαπάσχου, Νίκος Κοντομήτρος, Βασίλης Κουτσοφωτεινός και Ελισάβετ Γιαννακού
Ο Νίκος Γκέλια συνομιλεί με τον Βασίλη Κουτσοφωτεινό στο περιθώριο της εκδήλωσης