Η Ελλάδα περιμένει το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Κροατία και ΗΠΑ για να μάθει την τελική της θέση και συνάμα την αντίπαλό της από τον άλλο όμιλο

Με το γκολ του Φουντούλη στα 2:53 για το φινάλε και την φοβερή απόκρουση του Ζερδεβά στην τελευταία επίθεση της Ιταλίας η Εθνική πήρε τη νίκη με 9-8 και ανέβηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Η Ελλάδα περιμένει το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Κροατία και ΗΠΑ για να μάθει την τελική της θέση και συνάμα την αντίπαλό της από τον άλλο όμιλο!

Τώρα η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου βρίσκεται στην 1η θέση και θα την κρατήσει αν δεν νικήσει η Κροατία τις ΗΠΑ. Αν νικήσουν οι Κροάτες θα τερματίσουμε στην 2η θέση του 1ου ομίλου. Συνεπώς έχουμε εξασφαλίσει είτε την πρώτη είτε τη δεύτερη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος.

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Τζανάτσα, Φοντέλι, Κοντέμι 3, Ρεντσούτο Ιόντιτσε, Ετσενίκε 1, Πρεσιούτι, Μπρούνι 3, Ντι Σόμα, Ιόκι Γκράτα 1, Νικόζια.