Τον Οκτώβριο θα γίνει ειδική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών

Στην ενίσχυση και τη στήριξη των Εθελοντικών Κλιμακίων θα προχωρήσει ο Δήμος Διονύσου. Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, αποφασίστηκε να διατεθεί ποσό ύψους 100.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών τους, αναγνωρίζοντας έτσι τον καθοριστικό ρόλο τους στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

«Πρόκειται για μια απόφαση που αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη της δημοτικής Αρχής προς τους εθελοντές του δήμου μας, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια, ζήλο και πάθος προσφέρουν σημαντικό έργο για την προστασία και την ανάπτυξη της κοινωνίας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Ανακοινώθηκε ακόμη, πως τον Οκτώβριο θα γίνει ειδική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών.

Σε δηλώσεις της, η δήμαρχος Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τόνισε: «Οι εθελοντές μας αποτελούν την καρδιά και την ψυχή του δήμου μας. Με την απόφαση αυτή, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να στηρίζουμε τους ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για το κοινό καλό». Και πρόσθεσε: «Η συμβολή τους είναι ανεκτίμητη και οφείλουμε να τους παρέχουμε όλα τα απαραίτητα μέσα, προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα».