Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Μασούρα

Με στόχο να κάνει το 2 στα 2 πέταξε η Εθνική Ελλάδος για την Ιρλανδία, μετά τη νίκη που σημείωσε με 3-0 απέναντι στην Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του φετινού Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τρίτη (10/09-21:45) τους Ιρλανδούς επιδιώκοντας σε ένα αποτέλεσμα που θα βάλει γερά «θεμέλια» για την δεύτερη θέση του ομίλου, έτσι ώστε να έχει μια επιπλέον ευκαιρία να παλέψει για την άνοδό της μέσω μπαράζ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς έμεινε εκτός από τους δύο αυτούς αγώνες.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής:

Βλαχοδήμος, Μανδάς, Ζαφείρης, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόι, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του ομίλου της για το Nations League η Ελλάδα επικράτησε 3-0 της Φινλανδίας με τον Φώτη Ιωαννίδη να σκοράρει δύο φορές (23′, 76′), ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Κουλιεράκης στο 37′.