Ο 28χρονος πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3.5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 20:40.
Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της Ένωσης, η Original, δεν θα μπορούσε να λείπει και με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς να παρευρεθούν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τον Γάλλο επιθετικό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Απόψε δεν ανοίγει το δωματιάκι, θα είμαστε όλοι στο αεροδρόμιο να υποδεχτούμε τον παικταρά μας. 20:21 όλοι στο αεροδρόμιο, έξοδος 7. ΑΕΚΑΡΑ για πάντα», αναφέρει η Original 21.

Το συμβόλαιο

Εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου, ο Μαρσιάλ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3.5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, συμβόλαιο που εν ολίγοις ξεπερνάει τα δέκα εκατομμύρια για την τριετία και τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου – μόλις λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Έρικ Λαμέλα που αμοίβεται με τρία εκατομμύρια ετησίως.