Με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης οργάνωσε μια εκδήλωση και τίμησε τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ της πόλης.

Στην πρόσφατα διαμορφωμένη πλατεία Ολυμπιακής Αεροπορίας, κάτω από τα φτερά του εμβληματικού αεροπλάνου Boeing 727-200 που έχει εγκατασταθεί εκεί και με τη μουσική συντροφιά της Μπέσσυ Αργυράκη, ο κόσμος διασκέδασε, χόρεψε και γιόρτασε την ημέρα. Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η κυπριακή κουζίνα με εδέσματα, προσφορά του επιχειρηματία Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία των ηλικιωμένων και προσέθεσε: «Στα μάτια τους βλέπουμε τους δικούς μας παππούδες και γιαγιάδες, τις μανάδες και τους πατεράδες, τους φίλους μας, τους γείτονες, τους ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτή την πόλη, εργάστηκαν, ονειρεύτηκαν και δημιούργησαν. Τους ευχαριστούμε για όσα μας έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να μας προσφέρουν, καθώς μας εμπνέουν καθημερινά με τη σοφία και τη ζωντάνια τους».