Οι πράσινοι είχαν δοκάρι με το Τετέ – Παραμένουν χωρίς διπλό στην Ευρώπη από το 2009

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε… μούσκεμα απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 μέσα στη Βοσνία στην πρεμιέρα του στη League Phase του Conference League. Οι πράσινοι είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο, όμως δεν βρήκαν στόχο και έτσι παρέμειναν χωρίς διπλό σε κύρια φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης από το 2009, όταν είχαν επικρατήσει της Στουρμ.

Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό στην πρώτη του φάση στο ματς. Ο Μλαντένοβιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπακασέτας με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπόρατς ισοφάρισε κι αυτή στην πρώτη της φάση στο δεύτερο μέρος. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ερέρα, ο Ντεσπότοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε για το δεύτερο γκολ, είχε και δοκάρι με το ωραίο σουτ του Τετέ, αλλά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ.

Μπόρατς: Σισκόβσκι, Βούκσεβιτς (67′ Κβρζιτς), Μέιχερς, Καρολίνα, Ερέρα, Όγκρινετς, Σκορούπ (67′ Νίκολοβ), Κουλασίν, Σρέσκοβιτς (77′ Χρέλια), Σάβιτς (88′ Τσάβιτς), Ντεσπότοβιτς (88′ Μάρκετιτς).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (65′ Τετέ), Μακσίμοβιτς (78′ Αράο), Πελίστρι (65′ Ουναχί), Μπακασέτας (78′ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς, Σπόραρ (69′ Ιωαννίδης).