Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την ανάπτυξη των δύο δήμων και ιδιαιτέρως ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών

Έναν κύκλο συναντήσεων, διαλόγου και διαβούλευσης με τους όμορους δήμους, ξεκινά ο Δήμος Παλλήνης, με στόχο να εστιάσουν στα κοινά ζητήματα και στην από κοινού αντιμετώπιση και λύση προβλημάτων, αλλά και στην ανάπτυξη κοινών προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, είχε την πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την ανάπτυξη των δύο δήμων και ιδιαιτέρως ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών.

«Ξεκινάμε ένα κύκλο συζητήσεων με δημάρχους όμορων δήμων για όλα αυτά που μας απασχολούν και που αποτελούν σημεία κοινού ενδιαφέροντος. Στην ατζέντα με τον φίλο Ισίδωρο, είχαμε θέματα αναπτυξιακών προγραμμάτων, πολεοδομίας, περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας, υποδομών κοινής ωφέλειας, υπερτοπικών χρήσεων, διαδημοτικών δράσεων αθλητισμού και πολιτισμού κά», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αηδόνης και πρόσθεσε:

«Είναι κοινή διαπίστωση πως οι δήμοι μας βρίσκονται τόσο κοντά στο κέντρο της Αθήνας και τόσο μακριά από πολλές παροχές και ευκολίες, που μας υποχρεώνουν να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, αλλά και να “τρέξουμε” διαδικασίες, έτσι ώστε οι πόλεις μας να αναπτυχθούν με σύγχρονους όρους.

Η γραφειοκρατία δεν μας βοηθά. Αλλά για αυτό και άλλα πολλά θα δημιουργήσουμε ένα κοινό μέτωπο με προτάσεις δημιουργικές, που μέσα από τα αυτοδιοικητικά όργανά μας θα προτάξουμε προς την Κεντρική Διοίκηση και είμαστε αισιόδοξοι πως στο τέλος θα έχουμε αίσια αποτελέσματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Περιβαλλοντικές οργανώσεις αντιδρούν για την διάνοιξη του δρόμου στην αλπική ζώνη του Γράμμου και για τις πυρόπληκτες περιοχές σε Έβρο και Ροδόπη

Απροστάτευτοι οι πυρήνες θαλάσσιας βιοποικιλότητας της Ελλάδας

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction – Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή