Σύμφωνα με την εφημερίδα Sur ο ένας πέθανε την ώρα που έκανε τρέξιμο και ο άλλος κατά τη διάρκεια του τεστ κολύμβησης

Από ένα τραγικό συμβάν σημαδεύτηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρίαθλου στο Τορεμολίνος της νότιας Ισπανίας, με δύο εκ των συμμετεχόντων να χάνουν τη ζωή τους.

Όπως ανακοίνωσαν οι ομοσπονδίες της Μ. Βρετανίας και του Μεξικό, οι δύο βρήκαν τραγικό τέλος κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθαναν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sur ο ένας πέθανε την ώρα που έκανε τρέξιμο και ο άλλος κατά τη διάρκεια του τεστ κολύμβησης.

Η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου

«Με βαθιά θλίψη μπορούμε να ενημερώσουμε ότι δύο συμμετέχοντες (ένας από το Μεξικό, ένας από τη Μεγάλη Βρετανία) έχασαν τη ζωή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Torremolinos-Andalucía AG Sprint Distance, που διεξάγεται σήμερα, 17 Οκτωβρίου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια αντίστοιχη οικογένεια, φίλους, Εθνικές Ομοσπονδίες και όλη την οικογένεια του τριάθλου. Το World Triathlon, η Ισπανική Ομοσπονδία και το LOC βρίσκονται σε επαφή με τις οικογένειές τους και τους NF για να παρέχουν όλη την υποστήριξη που απαιτείται σε αυτές τις δύσκολες και θλιβερές στιγμές».

Η ομοσπονδία των Βρετανών δεν δημοσιοποίησε το όνομα του ενός άνδρα. Από την πλευρά τους οι Μεξικανοί ενημέρωσαν ότι ο άλλος που έχασε τη ζωή του ήταν ο Ρότζερ Μας Κολομπέρ και ήταν 75 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει Γαλλία και Ιταλία: Πλημμύρες, ζημιές, διακοπές ρεύματος και επιχειρήσεις απεγκλωβισμών – Δείτε βίντεο

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα “ΖΩΗ” της Περιφέρειας Κρήτης – Παρουσιάστηκαν οι εξωτερικοί απινιδωτές

Λιμενεργάτες στον Πειραιά εμπόδισαν το φόρτωμα container με σφαίρες που προορίζεται για το Ισραήλ – Δείτε βίντεο