Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 21χρονος οπαδός του Ολυμπιακού που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ και να διακοπεί το ματς

Στο 49΄ όταν ο Μαντί Καμαρά ισοφάρισε σε 1-1 μια κροτίδα που έπεσε λίγα μέτρα από το σημείο που έκαναν προθέρμανσή οι αναπληρωματικοί παίκτες των πρασίνων είχε ως αποτέλεσμα να επηρεάσει τον Χουάνκαρ, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι και στη συνέχεια ο Ισπανός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Υγεία.

Ο αγώνας πλέον συνεχίζεται στα δικαστήρια. Σε πρώτο βαθμό, ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με -1 και έχασε το ματς στα χαρτιά με 3-0 και αναμένεται η απόφαση της έφεσης.

Ωστόσο, η Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη ενός 21χρονου οπαδού για την κροτίδα που προκάλεσε το πρόβλημα στον παίκτη του Παναθηναϊκού και διέκοψε τον αγώνα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ταυτοποιήθηκε 21χρονος για ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και αξιοποίηση πληροφοριών που παραχωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τη γηπεδούχο ομάδα, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά».