Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη και παρουσία πλήθος επωνύμων το μεγαλύτερο Eco Meet της χώρας παρουσίασε το πρόγραμμα και τους στόχους του για το 2024

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, στον πολυχώρο Ploes Floating Venue, σε μία εξαιρετική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Attica Green Expo 2024.

Η 3η Attica Green Expo θα λάβει χώρα από τις 29 Μαΐου έως την 1 Ιουνίου 2024, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO.

Η έκθεση που έγινε θεσμός ανεβάζει διαρκώς τον πήχη και μεγαλώνει τις προσδοκίες όλων μας, στοχεύοντας να γίνει η μεγαλύτερη συνάντηση δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, στην κοινή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Attica Green Expo αποτελεί χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο Eco Meet της χώρας, στο οποίο συμμετέχουν δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πιστοποιημένα συστήματα ανακύκλωσης, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Φαίη Χρυσοχόου, ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Φανουργάκης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Green Expo κ. Ευδοκία Νικολούζου ανέπτυξαν τους στόχους της έκθεσης και τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της Αttica Green Expo, κ. Στέφανος Φανουργάκης
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Green Expo, κ. Ευδοκία Νικολούζου
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της βραδιάς, Φαίη Χρυσοχόου

ATTICA GREEN EXPO: Μια έκθεση με εκπαιδευτικό χαρακτήρα

Στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε αναφορά στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της έκθεσης, στοιχείο που διαφοροποιεί την Attica Green Expo από τον ανταγωνισμό, με έμφαση στην προσπάθεια να επισκεφθούν περισσότερα από 12.000 παιδιά τη φετινή έκθεση. Ας σημειωθεί, ότι πέρυσι επισκέφθηκαν την έκθεση πάνω από 8.500 παιδιά, από σχολεία της Αττικής και της Περιφέρειας, καθώς και πολλές οικογένειες.

Η ATTICA GREEN EXPO 2024 δημιουργεί το Business Stage

Σημαντική καινοτομία της Attica Green Expo 2024, το Business Stage. Mία πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τις δράσεις και γενικότερα το brand τους σε καλεσμένους της επιλογής τους.

Πλούσιο όμως είναι και το πρόγραμμα των φετινών Eco Panels που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα αναζητήσεων, προβληματισμών, σκέψεων, προτάσεων και λύσεων στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης.

Ο Φύλλος, η αγαπημένη μασκότ της Attica Green Expo περιμένει και φέτος τα παιδιά για να μάθουν για το περιβάλλον…παίζοντας!

Συνέδριο «Κλεισθένης»

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πραγματοποίηση για 2η χρονιά, στο πλαίσιο της Attica Green Expo, του επιστημονικού συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», που συνδιοργανώνεται με την Forum Training & Consulting. Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Σημαντικές προσωπικότητες χαιρέτισαν την εκδήλωση

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, επικεφαλής οργανισμών και φορέων, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών, εκθετών και χορηγών της έκθεσης.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Χρηστίδης, η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Νιόβη Ρίγκου, ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος.

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης
Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Σενετάκης
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Χρηστίδης
Η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Νιόβη Ρίγκου
Ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος

Χορηγοί της βραδιάς οι εταιρείες ΑΦΗΣ και ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε.

Χορηγοί της Attica Green Expo: ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. (ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ), ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ) και ΑΦΗΣ, BREAK EVEN CONSULTING και STARGUARD (ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ)

Σ. Φανουργάκης, Χ. Αλεξοπούλου & Σ. Φανουργάκης, Μ. Σενετάκης &

Ε. Νικολούζου Ε. Νικολούζου

Ε. Νικολούζου, Νιόβη Ρίγκου & Σ. Φανουργάκης

O κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης μίλησε στο EcoGreenNet.gr και τη Λίλα Παπαπάσχου

Ο Πρόεδρος της CS Media και Διευθυντής Επικοινωνίας της Attica Green Expo, Χρήστος Σούτος εν μέσω της γνωστής δημοσιογράφου Κέλλυς Κοντογεώργη και της Διευθύνουσας Συμβούλου της Attica Green Expo, Ευδοκίας Νικολούζου

Στελέχη της ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε., Μέγα Χορηγού της Attica Green Expo

Ε. Νικολούζου, Γ. Παράσχου/Humanity Greece Ο Γενικός Δ/ντης της Forum Training &

& Στέφανος Φανουργάκης Consulting κ. Ι. Νικλήτσας με τη σύζυγό του

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Ιωάννης Φωστηρόπουλος μίλησε στο EcoGreenNet.gr
Την εκδήλωση “έντυσαν” μουσικά καταξιωμένοι καλλιτέχνες
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου μίλησε στη Λίλα Παπαπάσχου & το EcoGreenNet.gr
Ο Πρόεδρος της ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. κ. Κλωνής μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ και την Αναστασία Τσιβγούλη
Ο Επικεφαλής της Αντιπολιτευτικής Παράταξης της Περιφέρειας Αττικής, κ. Γ. Ιωακειμίδης
Οι κ.κ. Ευδοκία Νικολούζου και Φαίη Χρυσοχόου

Οι κ.κ. Φωστηρόπουλος & Κουμεντάκος Λ. Παπαπάσχου & Χ. Σούτος