Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται στα γραφεία του Ο.Π.Α.Ν. (Καραγεώργη Σερβίας 6) Βοτσαλάκια Πειραιά, από τις 09:00 έως τις 21:00, μέχρι αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου

Είδη πρώτης ανάγκης για πυροσβέστες, νοσηλευτές και εθελοντές που μάχονται με τις φλόγες συλλέγει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Πειραιά, τα οποία, σε συνεργασία με το Humanity Greece, θα σταλούν στις περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές.

Τα προϊόντα που συλλέγονται είναι φυσιολογικοί οροί σε αμπούλες, κολλύρια, γυαλιά εργασίας για πυροσβέστες, Pulvo-Nebacitin Spray πούδρα, Bepanthol, κρέμες για εγκαύματα, ηλεκτρολύτες, γάζες, επίδεσμοι, Betadine, παυσίπονα, μπισκότα, ριζογκοφρέτες, μπάρες δημητριακών και γενικώς σνακ μακράς διάρκειας, νερά σε 12άδες, μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης, κονσέρβες/τροφή για σκυλάκια, γατάκια και οτιδήποτε άλλο κρίνει ο καθένας ότι είναι απαραίτητο.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται στα γραφεία του Ο.Π.Α.Ν. (Καραγεώργη Σερβίας 6) Βοτσαλάκια Πειραιά, από τις 09:00 έως τις 21:00, μέχρι αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου.