Ο Χρήστος Νομικός βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής της νεαρής ζωγράφου και «ταξίδεψε» σε έναν κόσμο χρωμάτων και συναισθημάτων, μεταφέροντας στο Ecogreennet.gr λίγη από την αύρα των έργων και της δημιουργού

Στην έκθεση της Κάλλης Ζωγοπούλου συναντήθηκε το φως της Ακρόπολης με τον Άνεμο των Κυκλάδων.. στην Πλάκα στον πολυχώρο τέχνης και δράσης  Βρυσάκι, η ζωγράφος για άλλη μια φορά μας εξέπληξε.

Χρώματα, παιχνίδι του φωτός με τις σκιές , ποικιλία εικόνων. Την αξιόλογη νεαρή ζωγράφο την είχαμε γνωρίσει στην Αμοργό να ζωγραφίζει τα όμορφα καμπαναριά της χώρας , να γεμίζει λουλούδια τα τραπεζάκια των καφέ και να στολίζει εικαστικά τα σπιτάκια σίτισης των αδέσποτων γατιών του νησιού.

Εδώ τώρα έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό!

Μια μοντέρνα ματιά σε εσωτερικές αναζητήσεις μιας νέας δυναμικής γυναίκας, που τολμά να ανοίξει τις οπτικές της διαστάσεις μπροστά σε ένα κοινό ποικίλο, που αναγνωρίζει πέρα από το ταλέντο τη σταδιακή της ωρίμανση.

Η εκτίμησή μας είναι ότι πολλά λόγια δεν χρειάζονται! Μια βόλτα στην πανέμορφη Πλάκα τώρα που είναι γιορτές είναι επιβεβλημένη να περιλαμβάνει και μια επίσκεψη στην Έκθεση.

Σας διαβεβαιώ! Ο άνεμος της Αμοργού είναι εκεί!!

Η  έκθεση μοντέρνας τέχνης της Καλλιόπης Ζωγοπούλου (Kalliz) εγκαινιάστηκε στις  22/12/2023 στο Vryssaki Βρυσάκι Χώρος Τέχνης και Δράσης – ArtFix Greece, Βρυσσακίου 17 στο Μοναστηράκι, και θα διαρκέσει έως 3/1/2024.

Visual Artist Alexandros Michalis Mpokolas

Special guest photographer Célestine Aposporis

Ώρες λειτουργίας: 12:00-20:00