Φιλοξενούνται όλες οι τελευταίες δημιουργίες της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Chanel, Virginie Viard, μαζί με τις Ready- to – wear συλλογές, τις τσάντες, τα υποδήματα και τα αξεσουάρ του οίκου

Την πρώτη του stand- alone boutique στην Αθήνα εγκαινίασε ο οίκος Chanel. Η νέα boutique βρίσκεται στον πολυτελή εμπορικό δρόμο της Βουκουρεστίου και στο διώροφο κατάστημα, συνολικής έκτασης 255 τ.μ., φιλοξενούνται όλες οι τελευταίες δημιουργίες της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Chanel, Virginie Viard, μαζί με τις Ready- to – wear συλλογές, τις τσάντες, τα υποδήματα και τα αξεσουάρ του οίκου, καθώς και μια επιλογή από ρολόγια και εκλεκτά κοσμήματα, οπτικά είδη, και η συλλογή αρωμάτων Les Exclusifs de Chanel.

Σε σχέδιο του Νεοϋορκέζου αρχιτέκτονα και μακροχρόνιου συνεργάτη της Chanel Peter Marino, η εσωτερική διακόσμηση της boutique παραμένει πιστή στους κώδικες του οίκου που παραπέμπουν στη διαχρονική γοητεία της Chanel και τη μοναδική της ικανότητα να δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον. Ο χώρος χαρακτηρίζεται από καθαρές και σύγχρονες γραμμές, ενώ η εμβληματική χρωματική παλέτα του οίκου, σε μπεζ, λευκό και μαύρο, έχει χρησιμοποιηθεί στα εντυπωσιακά γραφικά εφέ.

Οι ανακλαστικές επιφάνειες από γυαλί και καθρέφτες, όπως η σκάλα που θυμίζει την εμβληματική σκάλα της Gabrielle Chanel στη rue Cambon, κυριαρχούν στον χώρο πολλαπλασιάζοντας το φως. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και ο μοναδικός χαρακτήρας του καταστήματος ενισχύονται ακόμη περισσότερο από μια σειρά προσεγμένων έργων τέχνης, των καλλιτεχνών Theodore Brauner, James Brown και Julian Lethbridge.

Με την είσοδο στη boutique, θα συναντήσετε έναν ενιαίο χώρο που είναι αφιερωμένος στον κόσμο των αξεσουάρ της Chanel. Μία επιλογή από iconic τσάντες και τσάντες της νέας σεζόν παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο μαζί με μια συλλογή κλασσικών ρολογιών, όπως το Première, το J12 και το Boyfriend, εκλεκτά κοσμήματα όπως τα Coco Crush και τα Camélia, αλλά και τα οπτικά είδη.

Στον δεύτερο όροφο επικρατεί μια ατμόσφαιρα λεπτότητας και οικειότητας και εδώ οι πελάτες συναντούν τη συλλογή παπουτσιών, πριν φτάσουν σε ένα ευρύχωρο “σαλόνι” αφιερωμένο αποκλειστικά στη συλλογή Ready-To-Wear. Σε αυτό τον χώρο, που φιλοξενούν τα κομψά δοκιμαστήρια, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα από τις πρόσφατες συλλογές.

Η Chanel ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες της στην κομψή νέα boutique της Αθήνας, όπου μπορούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες συλλογές του οίκου, σε ένα πολυτελές και φιλόξενο περιβάλλον.

Βουκουρεστίου 13, 10671 Αθήνα – Ελλάδα