Η συλλογή γυαλιών Calvin Klein Spring 2024 περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και οράσεως κατασκευασμένα με φουτουριστικές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που τα κάνει παράλληλα τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα

Η Calvin Klein παρουσιάζει την καμπάνια Eyewear Spring 2024 με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Emmy ηθοποιό, Camila Morrone. Η καμπάνια Calvin Klein Eyewear για την Άνοιξη 2024, αναδεικνύει την κληρονομιά της μάρκας, συνδέεται με την urban κουλτούρα της Νέας Υόρκης, επιλέγει το ανερχόμενο αστέρι, Camila Morrone, ως κεντρικό πρόσωπο για να συνοδεύσει τα πιο εμβληματικά γυαλιά της σεζόν με νεανική άνεση και γοητεία.

Φωτογραφημένη από τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Josh Olins, η καμπάνια δείχνει την Camila Morrone με τα γυαλιά ηλίου με την σοφιστικές και μοντέρνα ενέργειά της να εξερευνά την πατρίδα του brand, τη Νέα Υόρκη.

«Πάντα θαύμαζα τη σύγχρονη κομψότητα του Calvin Klein, γι’ αυτό ενθουσιάστηκα που ήμουν μέρος αυτής της καμπάνιας γυαλιών» δήλωσε η Camila Morrone. «Όσο φωτογραφιζόμουν στη Νέα Υόρκη και περπατώντας στο κέντρο της πόλης, ένιωσα την αυτοπεποίθηση που πάντα αντιπροσώπευε ο Calvin Klein. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέλος της οικογένειας Calvin Klein», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η συλλογή γυαλιών Calvin Klein Spring 2024 περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και οράσεως κατασκευασμένα με φουτουριστικές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που τα κάνει παράλληλα τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα.

Σχετικά με την Calvin Klein Eyewear

Η Calvin Klein ιδρύθηκε το 1968 από τον ομώνυμο σχεδιαστή και τον συνεργάτη του Barry Schwartz και έχει κατακτήσει επάξια μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία fashion brands παγκοσμίως χάρη στην ξεχωριστή αισθητική και τα καινοτόμα σχέδιά της.

Η συλλογή γυαλιών της Calvin Klein αντλεί έμπνευση από τις ισχυρές ιστορικές αμερικανικές ρίζες της μάρκας, ενώ συνεχίζει να προχωρά μπροστά, στοχεύοντας στην ποιότητα και το design.

Η εταιρεία Συκαράς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα στην Ελλάδα.