Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά για την πλατφόρμα ανακύκλωσης «Re:Style» της Hyundai όπου ντιζάινερ μεταμορφώνουν σκουπίδια από αυτοκίνητα σε κρεασιόν μόδας

Με ανακοίνωσή του στο Instagram, ο Jeremy Scott γνωστοποίησε ότι μετά από μια δεκαετία αποχωρεί από τον ιταλικό οίκο μόδας Moschino· ακολούθως συνεργάστηκε με τη Hyundai στην ανακύκλωση υλικών για πέταμα από τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της νοτιοκορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας, από κομμένα δέρματα μέχρι σκασμένα ελαστικά, μεταμορφώνοντάς τα σε κρεασιόν υψηλής μόδας.

«Ποτέ δεν έχω δημιουργήσει φορέματα από υλικά αυτοκινήτων. Οπότε, ήταν μια τελείως καινούργια και μοναδική πρόκληση. Ενθουσιάστηκα όταν η Hyundai μου ζήτησε να κάνω αυτό το Re:Style πρότζεκτ. Με ενθουσίασε πολύ και με ενέπνευσε όλo το R&D και η δουλειά που κάνει η Hyundai για να δημιουργήσει υφάσματα από ανακύκλωση μερών αυτοκινήτων» είπε ο Scott.

Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά για την πλατφόρμα ανακύκλωσης «Re:Style» της Hyundai στο πλαίσιο της οποίας διεθνώς καταξιωμένοι ντιζάινερ μεταμορφώνουν σκουπίδια από αυτοκίνητα σε κρεασιόν μόδας.

Η «Hyundai Re:Style Exhibition» παρουσιάστηκε επί τρεις εβδομάδες στο AP Again στη συνοικία Seongsu-dong της Σεούλ και συνέπεσε με την εμφάνιση στην παγκόσμια αγορά του νέου ηλεκτροκίνητου KONA.