Κλειστές θα είναι από το βράδυ της Δευτέρας (7/8) έως το πρωί της Τρίτης (8/8), η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και η είσοδος από Λ. Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα, της Αττικής Οδού.

Ο λόγος είναι οι εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος της Αττικής Οδού, που είναι σε εξέλιξη μεταξύ του Κόμβου 8 (Μεταμόρφωσης) και του Κόμβου 12 (Λ. Πεντέλης) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά τις βραδινές ώρες.

Κατά συνέπεια, η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και η είσοδος από Λ. Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα θα είναι κλειστές από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 07/08 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 08/08.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν, για την πρώτη περίπτωση την έξοδο του κόμβου Μεταμόρφωσης (έξοδος 8) ή την έξοδο προς Λ. Κύμης (έξοδος 10) και για τη δεύτερη περίπτωση τις εισόδους από Λ. Κηφισίας (είσοδος 11) ή από Λ. Ηρακλείου (είσοδος 9).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).