Το Ecogreennet.gr, το πρώτο portal στην Ελλάδα που συνδυάζει την οικολογία, την καθημερινότητα και το ευ ζην, ήταν χορηγός επικοινωνίας στην 3η ATTICA GREEN EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση για το περιβάλλον

Από τις 29/5 έως την 1/6 2024, στο Κλειστό Ολυμπιακό Ακίνητο Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO, χτύπησε η καρδιά του μεγαλύτερου και σημαντικότερου  Eco Meet της χώρας, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες.

Πάνω από 12.000 μαθητές από διάφορα σχολεία της Αττικής και της Περιφέρειας επισκέφθηκαν τη φετινή έκθεση και έλαβαν μέρος στα εκπαιδευτικά, διαδραστικά παιχνίδια, μαθαίνοντας για το περιβάλλον…παίζοντας!!

Στην κάμερα του Ecogreennet.gr μίλησαν Υπουργοί, Υφυπουργοί, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Δήμαρχοι και επικεφαλής ιδιωτικών και δημόσιων φορέων και εταιρειών (όλες οι βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις φιλοξενούνται στην στήλη Face to Face του Ecogreennet.gr).

Στο πλαίσιο όμως της νέας, καινοτόμου δράσης «Business Stage» έγινε και η επίσημη παρουσίαση του επιχειρηματικού πλάνου του μιντιακού ομίλου CS MEDIA, στον οποίο ανήκει και το Ecogreennet.gr.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της CS MEDIA, κ. Χρήστος Σούτος

Η Founder/Content Director της CS MEDIA, κ. Λίλα Παπαπάσχου (διακρίνονται οι δημοσιογράφοι/συνεργάτες του Ecogreennet.gr κ.κ. Άννα Ρούτση, Πανδώρα Μαμελέτζη και Χρήστος Νομικός & Μιχάλης Μουσελίμης

(από αριστερά) Χρήστος Σούτος, Λίλα Παπαπάσχου και ο Marketing Director της CS MEDIA, κ. Νικόλας Ζαρταλούδης

Η Art Director, κ. Αλέκα Χουλιάρα

Ο Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρήστος Σούτος, η Founder/Content Director κ. Λίλα Παπαπάσχου, ο Marketing Director κ. Νικόλας Ζαρταλούδης και η Art Director κ. Αλέκα Χουλιάρα μίλησαν συνολικά για τα projects του ομίλου. Για το δικό τους ρόλο μίλησαν και πολλά μέλη της μεγάλης και δυνατής ομάδας της CS MEDIA, προσφέροντας στο ακροατήριο την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για τους ανθρώπους που απαρτίζουν την…dream team της νέας και πολλά υποσχόμενης μιντιακής προσπάθειας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο έντυπο free press ΠΑΜΕ ΝΟΤΙΑ (και το αντίστοιχο portal) που φιλοδοξεί να αλλάξει το τοπίο και στην έντυπη ενημέρωση, αναδεικνύοντας ό,τι συμβαίνει στα νότια…και όχι μόνο!

Σημαντικό μέρος του προφίλ της CS MEDIA βέβαια είναι το ραδιόφωνο (εκπομπή Arts & Sports στον Ελλάδα Sports 94,3) και η WebTv (theathinai media) του ομίλου, που έπαιξαν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη των δράσεων της φετινής ATTICA GREEN EXPO.

Η CS MEDIA και το Ecogreennet.gr ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον μεγαλύτερο περιβαλλοντικό θεσμό για το 2025, από τις 28-31/5, στο Κλειστό Ολυμπιακό Ακίνητο Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO.

Ο Πρόεδρος της ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε., Μεγάλου Χορηγού της ATTICA GREEN EXPO, μίλησε στη Λίλα Παπαπάσχου για την εμπειρία του στη φετινή ATTICA GREEN EXPO
Η Υφυπουργός Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ανάμεσα στον Πρόεδρο κ. Κλωνή, τον Αντιπρόεδρο κ. Φανό, την Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ανάπτυξης κ. Μαρία Βιτζηλαίου και τη Λίλα Παπαπάσχου
Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Σπανάκης μίλησε στο Ecogreennet.gr και τη Λίλα Παπαπάσχου
Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μίλησε στο Ecogreennet.gr και τη Λίλα Παπαπάσχου