Οι γονείς κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50 περιστατικά παρενόχλησης ενώ ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ένα απλό «γαργάλημα»

 Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος 30χρονου καθηγητή Φυσικής Αγωγής που καταγγέλλεται από γονείς παιδιών δημοτικού σχολείου, στον Ασπρόπυργο, για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών.

  Η δίωξη σε βάρος του εκπαιδευτικού αφορά το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή.

  Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα (6/11) στον Ασπρόπυργο , μετά από καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του από γονείς ότι παρενοχλούσε τα παιδιά τους. Ο 30χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το ΑΤ Ασπροπύργου.

Οι γονείς κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50 περιστατικά παρενόχλησης ενώ ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ένα απλό «γαργάλημα».

Οι καταγγελίες προκάλεσαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, διατάχθηκε από το υπουργείο Παιδείας ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για την υπόθεση. Διευκρινίζεται πως πρόκειται για αναπληρωτή καθηγητή και πως ήδη έχει παυθεί από τα καθήκοντά του.