Η Δ.Ε.Η ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ 2ης ATTICA GREEN EXPO – ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 24-27 ΜΑΪΟΥ 2023

Η Δ.Ε.Η, η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, είναι Ασημένιος Χορηγός στη φετινή ATTICA GREEN EXPO. Η δεύτερη έκθεση-θεσμός για το περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 9 το πρωί με 7 το απόγευμα. Είσοδος ελεύθερη, δωρεάν parking, δώρα για μικρούς και μεγάλους με τον «φύλλο» τη μασκότ της Attica Green Expo να μας περιμένει για να μάθουμε…παίζοντας!

Η Δ.Ε.Η, πιστή στις αρχές της και με στόχο ένα καθαρότερο περιβάλλον με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε πρώτο πλάνο, γίνεται ασημένιος χορηγός της μεγαλύτερης έκθεσης για το περιβάλλον, του απόλυτου Eco Meet της χώρας!

Η Δ.Ε.Η (Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού), πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις καινοτόμες ανανεώσιμες τεχνολογίες για την παραγωγή καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας με μηδενικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Νέες υποδομές, σύγχρονα έργα, αναβαθμίζουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς κάθε ιδιώτη και επαγγελματία, προς κάθε σπίτι και επιχείρηση.

Η Δ.Ε.Η με άξονα ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους επιδιώκει, την ανάπτυξη του δικτύου της, αξιοποιώντας τους φυσικούς πόρους και το πλούσιο δυναμικό των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της χώρας μας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων.

Η Attica Green Expo καλωσορίζει ως ασημένιο χορηγό τη Δ.Ε.Η, τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ενέργειας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Για να μάθετε περισσότερα για τον όμιλο της Δ.Ε.Η επισκεφτείτε το επίσημο site της www.dei.gr