Έπειτα από όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UΕFA) αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για απόψε (21:45).

Τα βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, συνεπικουρούμενοι και από οπαδούς άλλων ομάδων, και της ΑΕΚ, πέριξ του γηπέδου της Ένωσης, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου, τον τραυματισμό οκτώ και τη σύλληψη 98, οδήγησαν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στην αναβολή του αγώνα.

Στη σύσκεψη ασφαλείας που έγινε σήμερα στο γήπεδο της ΑΕΚ, οι διοικούντες των πρωταθλητών Ελλάδας φέρονται να κατονόμασαν ως υπεύθυνους τόσο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και την Ελληνική Αστυνομία, καθώς θεωρούν ότι και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερες ενέργειες για να αποτρέψουν όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις η UEFA αποφάσισε στο να μη διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης ο αγώνας και να οριστεί σε νέα ημερομηνία.