Σε σοβαρή καταγγελία προέβη μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος, αναφορικά με τις έρευνες της Αστυνομίας για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Έλληνες συνεργούς τους, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο φωτορεπόρτερ έχει δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες από το γεφυράκι που όπως τονίζει μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη και σημειώνει ότι στην πρώτη, που τραβήχτηκε το πρωί, φαίνεται να υπάρχει συνεργείο καθαρισμού με πιεστικό και στη δεύτερη, που έχει ληφθεί το μεσημέρι, οι Αρχές ερευνούν τον ίδιο χώρο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«H πρώτη φωτογραφία ειναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη.

Την πλένουν με πιεστικό.

Η δεύτερη ειναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό.

Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό».