Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν αρθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο και δεύτερη εστία πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Λεωφόρου Δροσιάς – Σταμάτας.

Επιχειρούν 73 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 18 πυροσβεστών με 4 οχήματα από Γαλλία, ενώ επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Παράλληλα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, πριν από λίγο έγινε προσαγωγή ενός ύποπτου για εμπρησμό στην περιοχή. Το άτομο, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλλοδαπός, προσήχθη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα μετά από υποδείξεις περιοίκων.

Με εντολή του αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγου Γεωργίου Πουρναρά, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, έχει μεταβεί στην περιοχή για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν αρθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί.