Με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από το υπουργείο Υποδομών, η ΚΤΥΠ προχωρά πλέον άμεσα στην αποκατάσταση των Γυμνασίων της πόλης

Εργασίες αποκατάστασης των Γυμνασίων θα ξεκινήσουν άμεσα στον δήμο Παιανίας, ώστε να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν. Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και πλέον όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση των εργασιών, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχαν ολοκληρωθεί από τη μεριά του δήμου όλες οι άλλες απαραίτητες ενέργειες.

«Οι αγώνες ενός χρόνου έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα για τον δήμο Παιανίας και τη μαθητική κοινότητα. Με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από το υπουργείο Υποδομών, η ΚΤΥΠ προχωρά πλέον άμεσα στην αποκατάσταση των Γυμνασίων της πόλης, αναβαθμίζοντάς τα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και τερματίζοντας την ταλαιπωρία των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού», τόνισε ο δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, τόσο τη σημερινή όσο και την προηγούμενη, για την αγαστή συνεργασία, ώστε να εξασφαλιστούν τα απαιτούμενα κονδύλια. Συνεχίζουμε με την ΚΤΥΠ, η διοίκηση της οποίας από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόβλημα που προέκυψε και συνεργαστήκαμε από κοινού για την επίλυσή του».