«Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην πόλη μας», ανέφερε κατά την παραλαβή ο δήμαρχος Γιάννης Γκίκας

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης εισέρχεται σταδιακά ο δήμος Αιγάλεω. Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στην ενίσχυση του στόλου του με την απόκτηση δύο σύγχρονων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μέσω του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

Το κέρδος είναι διπλό για τον Δήμο, καθώς τα ηλεκτρικά οχήματα δεν παράγουν ρύπους προς όφελος του περιβάλλοντος, αλλά δεν παράγουν και ηχορύπανση, ενώ είναι και οικονομικό το κέρδος, αφού μειώνεται κατακόρυφα το κόστος χρήσης από την εξοικονόμηση καυσίμων, αλλά και της συντήρησης.

«Με την παραλαβή των δύο υπερσύγχρονων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όχι μόνο εκσυγχρονίζουμε τον στόλο των οχημάτων, αλλά παράλληλα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην πόλη μας», ανέφερε κατά την παραλαβή ο δήμαρχος Γιάννης Γκίκας και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε αταλάντευτα την προσπάθεια για ένα Αιγάλεω πιο σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον»