Μία ξεχωριστή συνάντηση στο πλαίσιο της Attica Green Expo 2023

Στο πλαίσιο της Attica Green Expo 2023, της μεγαλύτερης έκθεσης για το περιβάλλον, πραγματοποιήθηκαν στο main stage των εγκαταστάσεων του Κλειστού Ολυμπιακού Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO, πολυάριθμα πάνελ με αξιόλογους ομιλητές, πάνω σε διάφορες θεματικές, με κοινό άξονα το περιβάλλον και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του.

Ανάμεσα σε αυτά και το πάνελ με θέμα: «Πολιτισμός & Περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης, Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Συγκεκριμένα, η CEO/Διευθύντρια Περιεχομένου της CS Media κ. Λίλα Παπαπάσχου υποδέχτηκε στην κεντρική σκηνή τους ηθοποιούς Σοφία Παυλίδου, Νίκο Ιωαννίδη &  Ιωσήφ Ιωσηφίδη, συντονίζοντας μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Μέσα από τις διανθισμένες με χιούμορ, αλλά και ουσιαστικές τοποθετήσεις των τριών ομιλητών αναδείχτηκε η άρρηκτη σχέση του πολιτισμού με το περιβάλλον, καθώς και η ίδια η έννοια του όρου “πολιτισμός” σε μια σύγχρονη κοινωνία, η οποία προϋποθέτει τον σεβασμό στη φύση και τον συνάνθρωπο.

Μέσα από έναν ζωντανό διάλογο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία κουβέντα εφ’ όλης της ύλης για το τι μπορούμε να αλλάξουμε στην καθημερινότητά μας, ώστε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να συμβάλλουμε – με τον τρόπο του ο καθένας  – στην προστασία του πλανήτη, αρχίζοντας από το “σπίτι” μας και την αλλαγή των μικροσυνηθειών μας.