Οι παρεμβάσεις αφορούν γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, 5 x 5 και χάντμπολ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και παραδόθηκαν 10 νέα γήπεδα σε αύλειους χώρους σχολείων. Τα γήπεδα είναι πλήρως ανακατασκευασμένα και αισθητά αναβαθμισμένα με αντιολισθηρό τάπητα. Οι παρεμβάσεις αφορούν γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, 5 x 5 και χάντμπολ.

Η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου δήλωσε: «Η κίνηση μας αυτή αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την βελτίωση των σχολικών υποδομών. Πιστεύουμε ακράδαντα στην παιδεία και στη νέα γενιά. Επενδύοντας στους χώρους όπου τα παιδιά μας μαθαίνουν και αναπτύσσονται, δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το μέλλον της πόλης. Τα σχολεία μπροστά.»

Σημαντικές εργασίες και παρεμβάσεις συντήρησης, αποκατάστασης και αναβάθμισης στις σχολικές μονάδες με στόχο την ασφάλεια και την επίτευξη της προσβασιμότητας πραγματοποιήθηκαν όλη την θερινή περίοδο στον δήμο.

Υλοποιήθηκαν οικοδομικές, υδραυλικές, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, ελαιοχρωματισμοί, μονώσεις και κατασκευή WC και ράμπες ΑμεΑ.

«Υποδεχόμαστε τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία της πόλης μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμος Ιλίου.