Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο 2ο Portitsa Fesival στο Σπήλαιο Γρεβενών.

Η Μαρία Παπαγεωργίου ύστερα από μία σημαντική και επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, μεταφέρει τη νέα της παράσταση στους θερινούς συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας και μας προσκαλεί ξανά στη συγκίνηση της ερμηνείας και της τέχνης της.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια κρατά από το χειμώνα που πέρασε μία σειρά από παραστάσεις σε εμβληματικούς χώρους που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις (Σταυρός του Νότου, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, Μουσείο Γουλανδρή, Θέατρο Ολύμπια), δυνατές συνεργασίες επί σκηνής και καινούργια τραγούδια που ήδη έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Συλλέγει τις εμπειρίες της, αναδιαμορφώνει τον ήχο της, εμπλουτίζει το πρόγραμμά της και, μαζί με την εξαιρετική μπάντα της, προχωρά με φόρα στο καινούργιο συναυλιακό καλοκαίρι! Με τη δεκάχρονη πλέον προσωπική της δισκογραφία, αλλά και την ικανότητα της στις νέες αναγνώσεις αγαπημένων τραγουδιών μέσα από την ευρύτερη έννοια της μουσικότητας, η Μαρία δημιουργεί ένα σπάνιο ηχητικό περιβάλλον, όπου πλέκονται οι δεκαετίες, οι γλώσσες, οι τραγουδοποιοί και οι ιστορίες τους.

Η συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη, η καρμική σύνδεσή της με τον Παύλο Παυλίδη, η αγάπη της για τον Τζίμη Πανούση και τα Διάφανα Κρίνα και ο σεβασμός της για τους παραδοσιακούς σκοπούς, συνθέτουν μια παράσταση προσωπική και γοητευτική, φτιαγμένη από τρυφερότητα και δυναμισμό, ένταση και λυρισμό, αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ καθώς και εκείνη τη σπάνια και οικεία ατμόσφαιρα που καταφέρνει εδώ και χρόνια να δημιουργεί με συνέπεια στα live της.

INFO
Μαρία Παπαγεωργίου
Παρασκευή 21 Ιουλίου
2ο Portitsa Festival, Σπήλαιο Γρεβενών
Ώρα προσέλευσης : 20:00
Ώρα έναρξης : 21:00

Τιμή εισιτηρίων:
Γενική είσοδος : 15 ευρώ
Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία κηδεμόνα
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Πληροφορίες : portitsafestival.gr

Παίζουν επί σκηνής:
Ευριπίδης Ζεμενίδης | ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης | κοντραμπάσο
Werra Kijewska | τσέλο
Ειρήνη Ζούτσου | φωνητικά
Βασιλική Κωνσταντέλλου | φωνητικά