Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου η εκρηκτική καλλιτέχνιδα Μαρίνα Σάττι ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά. Η προπώληση ξεκίνησε.

Με… καύσιμο τις εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλει να βάλει «Σπίρτο και Βενζίνη» στο Γκάζι και να απογειώσει το κοινό που θα παρευρεθεί στην συναυλία της.

«Για μένα παράδοση είναι οι άνθρωποι –που έρχονται και φεύγουν–, ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω τους», υπογραμμίζει η Μαρίνα Σάττι.

Όπως τονίζεται:
«Το πρώτο άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι αποτελεί ένα οδοιπορικό με αναφορές στους ήχους ολόκληρης της ελληνικής επαρχίας – από τον ζουρνά και το νταούλι του Βορρά ή το πολυφωνικό τραγούδι της Ηπείρου μέχρι τα γλέντια και τους χορούς της Κρήτης.

Η Μαρίνα Σάττι αποτυπώνει τις πρωτόγονες δονήσεις της ελληνικής υπαίθρου, εμπνευσμένες από τα άγρια βουνά και την απέραντη θάλασσα της Μεσογείου, τολμώντας ταυτόχρονα να πειραματιστεί με pop και urban στοιχεία, απογειώνοντας τον προσωπικό ήχο της που την έκανε να ξεχωρίσει.

Την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, σε μια σύγχρονη μουσική γιορτή με πολυφωνικές αλχημείες, απροσδόκητες ενορχηστρώσεις και τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της.
Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Γκάιντα και beats. Νταούλια και 808. Μια γιορτή –με τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς–, όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό, για να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική».

Πληροφορίες:
Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»)
Ώρα Προσέλευσης: 20.00
Ώρα Έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 13 € | Ταμείο: 15 €
Προπώληση: viva.gr