Η Καρόλ Μπουκέ, ο Λαμπέρ Ουίλσον, ο Πιερ Ντελαντοσαμπ, ο Αντουάν Ρενάρτζ είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς με τίτλο «La Maison»

Οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στο Χόλιγουντ έχουν σταματήσει σε μεγάλο βαθμό με τους ηθοποιούς και τους σεναριογράφους να απεργούν, όμως η Apple TV+ σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα οικογενειακό δράμα 10 επεισοδίων για έναν εμβληματικό γαλλικό οίκο μόδας.

Η σειρά με τίτλο «La Maison» θα περιστρέφεται γύρω από μια οικογενειακή δυναστεία που διευθύνει έναν σύγχρονο πολυτελή οίκο μόδας και τις ζωές ισχυρών οικογενειών. Η υπόθεση μπορεί να ακούγεται λίγο οικεία σε όσους είναι κοντά στη βιομηχανία, αλλά η ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας.

Η Καρόλ Μπουκέ, ο Λαμπέρ Ουίλσον, ο Πιερ Ντελαντοσαμπ, ο Αντουάν Ρενάρτζ είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς, την οποία σκηνοθετούν οι Φαμπρίς Γκομπέρ και Ντανιέλ Γκρου.

H Apple TV+ δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά στην οποία η υψηλή ραπτική συναντά το δράμα.

Η Apple, με το διεθνές καστ της, είναι απίθανο να βασιστεί σε ηθοποιούς του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA )ή σε σεναριογράφους του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (WGA) για τη συγκεκριμένη παραγωγή αναφέρουν δημοσιεύματα.