Το ΟΑΚΑ αποτελεί ακόμη ένα κρίκο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο τελικός όγκος απορριμμάτων που φτάνει στη Φυλή

Κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης παραδόθηκαν στο ΟΑΚΑ, από την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης και επανάχρησης υλικών της Περιφέρειας, προκειμένου να έχει μειωθεί ο συνολικός όγκος υπολειμμάτων.

Την παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποίησε πρόσφατα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ενώ στην παραλαβή παρέστησαν ο συντονιστής γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο αναπληρωτής διευθυντής Νικόλαος Μωραΐτης, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Σπέρτος, ο διευθυντής Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Εκδηλώσεων Αθανάσιος Καρασούλης, η διευθύντρια Διοικητικού Καλλιόπη Σταυρόπουλου και εργαζόμενοι.

«Το ΟΑΚΑ αποτελεί ακόμη ένα κρίκο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο τελικός όγκος απορριμμάτων που φτάνει στη Φυλή. Μέσα από ενέργειες και συνέργειες όπως αυτή με τα στελέχη του ΟΑΚΑ δημιουργούμε ισχυρές βάσεις για την αλλαγή φιλοσοφίας και την ενδυνάμωση μέσα στην κοινωνία, τους αθλητικούς χώρους και τα σχολεία του κινήματος της ανακύκλωσης», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.