Στη σύλληψη 55χρονου με τις κατηγορίες περί διάπραξης γενετήσιων πράξεων και πορνογραφίας σε βάρος ανήλικης προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, έπειτα από ένταλμα της Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία έγινε από μία ενήλικη σήμερα κοπέλα και σύμφωνα με αυτήν ο οικογενειακός φίλος τη βίαζε και τη φωτογράφιζε γυμνή, όταν ήταν ανήλικη, κατά την περίοδο 2006-2010. Σε βάρος του 55χρονου, που κρατείται προσωρινά, έχει σχηματιστεί δικογραφία, στην οποία εμπεριέχεται μεταξύ άλλων ο βιασμός ατόμου κάτω των 12 ετών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης 55χρονος ημεδαπός, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων και πορνογραφία σε βάρος ανήλικης.

Ειδικότερα, ο 55χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από 2006 έως 2010, έχοντας υπό την επίβλεψη του ανήλικη ημεδαπή, στις περιοχές της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, την φωτογράφιζε γυμνή και προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Επιπρόσθετα, το έτος 2010, ευρισκόμενοι στην οικία του, προέβαλε στην οθόνη του υπολογιστή του τις ανωτέρω φωτογραφίες, ασκούσε σωματική βία στην ανήλικη και την εξανάγκαζε σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκου, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση και μετά την έκδοση του εντάλματος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης της χώρας.