«Έχουμε θέσει σε προτεραιότητα τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, δρομολογώντας και υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις», δήλωσε κατά την παραλαβή ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος

Σε ανανέωση και αναβάθμιση του στόλου του προχωρά ο δήμος Ιλίου και ταυτόχρονα σε επέκταση της ηλεκτροκίνησης στα οχήματα που διαθέτει. Στο πλαίσιο αυτή απέκτησε δύο νέα σύγχρονα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με πολλαπλό όφελος, τόσο περιβαλλοντικό, καθώς δεν εκπέμπουν ρύπους, όσο και οικονομικό, αφού μειώνεται κατακόρυφα το κόστος της λειτουργίας τους. Παράλληλα η δημοτική Αρχή ευελπιστεί πως η απόκτησή τους θα συμβάλλει και στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας γύρω από τη βιώσιμη αστική κινητικότητα.

«Στον δήμο Ιλίου διαθέτουμε διαχρονική βούληση κι έναν γενικότερο σχεδιασμό για τη δημιουργία μιας πράσινης πόλης, με βιώσιμο χαρακτήρα και ανθρώπινο πρόσωπο. Για τον σκοπό αυτό, έχουμε θέσει σε προτεραιότητα τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, δρομολογώντας και υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις», δήλωσε κατά την παραλαβή ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς συνεργάτες μου και τα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου, που έχουν μετατρέψει αυτή την προτεραιότητα σε έργο».