Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» καλεί τους γονείς να παλέψουν μαζί ώστε να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα

Ευθύνη στην κυβέρνηση και στις δημοτικές αρχές για τις «ουρές» των γονιών που περιμένουν από τα ξημερώματα έξω από τις δημοτικές υπηρεσίες, αγωνιώντας να προλάβουν κάποια θέση για «να μην αναγκαστούν να προσφύγουν σε κάποιο ιδιωτικό σταθμό βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη», αποδίδει σε δήλωση του, ο Γιάννης Πρωτούλης υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής».

Ο κ. Πρωτούλης επισημαίνει ότι με την έναρξη της κατάθεσης των δικαιολογητικών για τα vouchers στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς «βλέπουμε τραγικές εικόνες με γονείς να στοιβάζονται από το προηγούμενο βράδυ και τα χαράματα έξω από τις υπηρεσίες».

Ενδεικτικά αναφέρει ότι εκατοντάδες ήταν οι γονείς στην ουρά στην Πετρούπολη όπως και στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «όπου ο δήμαρχος μάλιστα διεκδικεί και την Περιφέρεια με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ».

Κλείνοντας τη δήλωση του καλεί τους γονείς να παλέψουν μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Αττικής ώστε να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα:

  • Να μην μείνει κανένα παιδί εκτός από βρεφικό η παιδικό σταθμό με δωρεάν συμμετοχή.
  • Να αναβαθμιστούν και να γίνουν νέες υποδομές που να καλύπτουν τις ανάγκες κοντά στον τόπο κατοικίας και να αυξηθεί η κρατική χρηματοδότηση για την ασφαλή λειτουργία τους. Και
  • Να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων.