Συνεχίζεται για ακόμη μία ημέρα η μάχη με τις φλόγες σε πέντε μέτωπα. Μαίνονται χωρίς να απειλούν οικισμούς οι φωτιές στην Κέρκυρα και Υλίκη, πολλές εστίες στην Κάρυστο, αναζωπυρώσεις ανάμεσα σε Απόλλωνα και Πλατάνια και διάσπαρτες εστίες προς Μάλωνα και Μασάρη στη Ρόδο και σε κατάσταση επιφυλακής για την πυρκαγιά στο Αίγιο. Έχουν εκκενωθεί οικισμοί.

Στην Κέρκυρα, η φωτιά καίει δασική και χορτολιβαδική έκταση στο βορειοανατολικό κομμάτι του νησιού, αλλά, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, δεν έχει μπει σε κάποιον οικισμό, αν και έχουν εκκενωθεί οι περιοχές Σάντα, Μέγκουλα, Πόρτα, Παλιά Περίθεια, Σινιές, Βιγγλατούρι, Νησάκι, Ρου, Κατάβολο, Κέντρωμα, Τρίτσι, Κοκκοκύλας, Σαρακηνιάτικα, Πλαγιά, Καλάμι, Βλαχάτικα και Καβαλλέραινα. Επί τόπου επιχειρούν 62 πυροσβέστες, με 21 οχήματα, δύο ελικόπτερα και ισάριθμα αεροσκάφη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, απεγκλωβίστηκαν 59 άνθρωποι από την παραλία Νησάκι της Κέρκυρας, από 1 πλωτό σκάφος και 2 λάντζες και κατευθύνθηκαν προς το λιμάνι της Κέρκυρας.

Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καρύστου, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, υπάρχουν πολλαπλές διάσπαρτες εστίες και έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί Πλατύς Γιαλός, Λιβάδι, Καστρί, Ποτάμι, Περναράκι και Πλατανιστός. Στο σημείο βρίσκονται 77 πυροσβέστες με 25 οχήματα και τρία αεροσκάφη.

Στη Ρόδο, συνεχείς αναζωπυρώσεις παρατηρήθηκαν σε περιοχές ανάμεσα σε Απόλλωνα και Πλατάνια, όπως και προς Μάλωνα και Μασάρη. 266 πυροσβέστες, με 55 οχήματα, τρία ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη επιχειρούν για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς.

Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι, συνολικά, περίπου 16.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από ξηρά και 3.000 δια θαλάσσης, ενώ τονίζεται από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας ότι ήταν «η μεγαλύτερη εκκένωση από μια πυρκαγιά στη χώρα».

Στο Αίγιο, η φωτιά καίει λόφο και οι προσπάθειες των πυροσβεστών γίνονται για να μην περάσει την Εθνική Οδό. Επί τόπου επιχειρούν 99 πυροσβέστες με 55 οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ενώ έχουν εκκενωθεί το χωριό Τράπεζα και ο οικισμός Κάστρο Αιγιαλείας.

Τέλος, στη Βοιωτία και την Υλίκη, δεν απειλείται κάποιος οικισμός και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 21 οχήματα, δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.