Τη διοργάνωση τηλεμαχίας μεταξύ όλων των υποψήφιων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου για τον Δήμο Αθηναίων ζητά με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, ο Χάρης Δούκας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρεται στον «θεσμικό ρόλο» της Δημόσιας Τηλεόρασης που πρέπει να έχει στόχο «την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου».

Αναλυτικά η επιστολή του κ Δούκα:

«Προς: Πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2023

Aξιότιμε κ. Ζούλα,
ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» προτείνω τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.
Η δημόσια τηλεόραση, λόγω του θεσμικού της ρόλου, καλείται να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Αναμένουμε την απάντησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας και για τον καθορισμό των θεματικών ενοτήτων, με γνώμονα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Αθήνας.

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
Χάρης Δούκας
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων»